Vinduespudser Hellerup

Hos AS Polering & Rengøring kommer vi dig til undsætning, hvis du har brug for en vinduespudser i Hellerup. Vi tilbyder en række services til både private og erhverv.

Vores services er tilegnet dig, som nyder synet af nypudsede og pletfrie vinduer, men ikke selv har den fornødne tid til at pudse dem. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi nyder at servicere vores kunder med perfekte og tilfredsstillende resultater.

Vi pudser vinduer på den traditionelle metode, kræver din opgave rentvandsanlæg er det selvfølgelig også noget vi kan tilbyde, vi kan nå op i 26 meters højder uden brug af lift, ved brug af denne nye teknologi.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Vinduespolering i Hellerup

Søger du vinduespudsning i Hellerup, behøver du ikke bekymre dig om høje priser. Vi tilbyder nemlig attraktive priser til ethvert behov, uanset om der er tale om en større eller mindre opgave.

Vi har allerede serviceret mange kunder i Hellerup, og det vil glæde os at få lov til at servicere dig og dine vinduer. Udover vinduespolering tilbyder vi også fliserens og algebehandling til skarpe priser.

Kontakt os for tilbud på vinduespolering i Hellerup

Er du bosat i Hellerup eller omegn, og søger du vinduespolering, så kan du kontakte os allerede i dag. Vi sidder klar på telefon og mail til at besvare din henvendelse. Du har selvfølgelig også mulighed for at anmode om et ganske uforpligtende tilbud på vinduespudsning her. Vi tilbyder også rengøring af dit solcelleanlæg, kontakt os og høre nærmere og solcellevask, dette kan evt udføres i forbindelse med vinduespudsning.

Vi tilbyder også vinduespolering i GentofteVirum Vedbæk og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Hellerup
Vinduespolering og Vinduespudser Hellerup

Skriv til os og få et hurtigt tilbud