Hvordan pudser man vinduer?

Det er forskellige meninger om hvordan man pudser vinduer på bedste vis. Der er flere metoder og på AS-Polering vil vi her give dig en guide til hvordan du kan pudse dine vinduer, så de skinner. Det er vigtigt at du pudser vinduer på det rigtige tidspunkt, for at få det optimale resultat. Det betyder at vinduespudsning i solskin, ikke er den bedste idé. Er det solskin bør du altså starte på skyggesiden, så du ikke får kedelige striber.   Vi vil nu se nærmere på hvordan du pudser dine vinduer.

Sådan pudser du vinduer

Først og fremmest skal du have udstyret i orden. Du vil spilde meget tid og arbejde, hvis du ikke har det nødvendige udstyr. Du skal have følgende klar:

  • 2 spande: En med sæbe og en med vand
  • En indsæber: Du kan bruge en klud eller en svamp
  • Lunkent vand.
  • En tør klud eller viskestykke.
  • En god vinduesskraber med en skarp gummikant.

Når udstyret er på plads, har vi valgt at inddele vores guide i 5 vigtige punkter.
1. Tjek vinduerne for svamp
Tjek dine vinduer for svamp. Jo før du kan lokalisere et svampeangreb desto bedre og du ser sjældent vinduerne på så kort afstand. Er der problemer kan Rodalon virke effektivt.
2. Hav to spande klar
Der giver en effektiv vinduespudsning, at have to spande, én med sæbe og én med vand. Det giver dig nemlig muligheden for at skylle indsæberen og du skal skifte vandet færre gange.
3. Sæb ind og skrab ruden ren
Du er nu klar til for alvor at gå i gang. Sæb vinduet ind via indsæberen og brug vindueskraberen til at skrabe vandet af ruden. Det er vigtig du benytter det samme system, for et godt resultat.
4. Efterpoler ruden
Efter du har skrabet hele ruden ren, bør du efterpolere via det rene viskestykke. Du skal altid huske at udskifte dine tørreklude, så de forbliver helt rene og tørre. Stor sugeevne er en klar fordel.
5. Eftertjek vindueskarmen
De fleste vil nu føle at de er helt færdige, men der er faktisk et sidste punkt. Du bør nemlig eftertjekke dine vindueskarme for vandrester. Det kan nemlig skade vindueskarmen, hvis vandet får lov til at ligge der længe.

At pudse vinduer uden striber

Når du skal pudse vinduer uden striber, er det vigtigt at du husker to ting. For det første skal du ikke pudse vinduer i solskin, da det kan medføre striber. Vent til der er skygge, eller start et sted hvor der ikke er sol. Som det andet, skal du altid huske kun at skrabe på våde overflader. Skraber du på tørre flader, vil du risikere at danne striber. Du bør derfor altid huske disse to råd, hvis du vil pudse vinduer uden at efterlade striber.   Har du ikke overskud til selv at stå for vinduespudsningen, er AS-Polering altid klar på at hjælpe dig. Vi hjælper både private og virksomheder. Så har du behov for en god vinduespolering, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ellers kan du bestille tilbud på vinduespudsning her .
Vinduespudser Roskilde
Vinduespudsning Haslev
Vinduespudser Næstved
Vinduespudser Slagelse
Vinduespudser Køge
Vinduespudser Sorø
Du er selvfølgelig også velkommen til og kontakte os over mail.